top of page

Persoonlijke achtergrond

Een ​​positief effect hebben op mensen en organisaties, met de primaire focus op het individu, dat ligt aan de basis van alles wat Martijn doet. In het bedrijfsleven, de sportwereld en NGO's, met ruime ervaring in de 3 domeinen.

Hij heeft een brede interesse en gezonde nieuwsgierigheid in mensen, performance en ontwikkeling. Vaak met een internationaal, en dus multiculturele dimensie, waardoor mensen en het proces volgens hem nog interessanter en leuker worden. Het was ook een van de redenen waarom hij, zijn vrouw Geeske, zoon Mees en dochter Jip een periode in Zwitserland hebben gewoond. Een prachtig avontuur voor alle vier.

 

Martijn heeft 12 jaar ervaring in internationale en leidinggevende functies bij ABN AMRO bank. Hij begon TEAMVanWESTEROP in 2008 en ondersteunde diverse klanten zoals ASML, Rabobank, KNVB en Solar Team Eindhoven en werkte op vele verschillende programma's en projecten. Meerdere malen in co-creatie met anderen.

Hij is oud-speler van het Nederlands Hockey team en HC Bloemendaal, en co-auteur van het boek 'Het talent, het team en de zoektocht naar een coach'.

Martijn van Westerop

OVER MARTIJN VAN WESTEROP

PARTNERS

CONTACT US

Peak4
amaseu

Peak4 ontwerpt en faciliteert maatwerk programma’s die individuen, teams en organisaties ondersteunen bij het leveren van prestaties. 

De volgende elementen kenmerken Peak4 programma's:

• Focus op duurzame prestaties vanuit eigen verantwoordelijkheid

• Letterlijk en figuurlijk ‘in beweging’

• Leidinggevenden hebben een centrale rol

• Unieke locaties die bijdragen aan sfeer, openheid en inhoud

• Inzetten van experts naar behoefte

Amaseu maakt het mogelijk nieuwe ervaringen te ondergaan die een ieder helpt zich te bevrijden van alles wat hen beperkt in hun persoonlijke 

ontwikkeling. Dit doen zij door te inspireren en een vruchtbare omgeving te creëren voor geestelijke, fysieke en spirituele groei. 

Centraal staat de 'holistic flow'. The holistic flow kent vier belangrijke 

componenten; 'out of reference', space, building en 'release'. Elke component heeft een eigen 'purpose'.

NOC*NSF

Lid van de Advies groep van NOC*NSF die als doel heeft om sport organisaties in Nederland te helpen om een goede governance structuur te creëren en goede bestuurders te ontwikkelen.

NOC*NSF
IMD

Global responsibility 

Hij is gedreven om bij te dragen aan een betere wereld, daarom besteedt hij aan verschillende initiatieven tijd, energie kennis en kunde. Zoals het Solar Team Eindhoven, waar hij zowel het 2015 en 2017 team begeleidt op individueel en team

performance.

Andere rollen en activiteiten

Solar Team Eindhoven

Executive coach bij IMD Switzerland

 

​Coach van executives in een 'Global Leadership program' van een internationaal opererende corporate cliënt van IMD Business School in Lausanne. 

Stichting De SportMaatschappij helpt actieve én gestopte topsporters om het optimale uit hun sportcarrière te halen. Zodat ze nuttige ervaring opdoen naast hun sport en makkelijker een leven na de sport opbouwen.

De SportMaatschappij agendeert, inspireert en verbindt!

Een vitale werknemer is gelukkiger, collegialer en is minder vaak ziek. De Atleetfabriek heeft al vele bedrijven succesvol geholpen werknemers te begeleiden naar een gezonde en actieve levensstijl. Met een uniek en persoonlijk vitaliteitsprogramma gericht op voeding, beweging en mentale begeleiding.

De visie van TEAMVanWESTEROP is dat samenwerking en co-creatie essentieel zijn voor duurzame resultaten. Om dit te realiseren maken we gebruik van de kwaliteiten van andere specialisten. Daarnaast is het, vaak, veel leuker om met anderen samen te werken en doelen te realiseren. Daarom werken we in verbinding met verschillende partners aan projecten en programma's.

SOLAR TEAM EINDHOVEN

 

Het Solar Team Eindhoven is tweevoudig Wereld Kampioen in de Cruiser Categorie van de World Solar Challenge in Australië. Evenals in de editie van 2015 edition ondersteunen we

het team in de voorbereidingen om hun titel in 2017 te verdedigen. Dit doen we door hen op team en individueel niveau te coachen en zo een high performing team te worden. Onderwerpen waar we aan werken zijn energie en stress management, samenwerking en communicatie.

message received

bottom of page