top of page
“The individual great spirit and great efforts create a great team.”

Hoe zorg je ervoor dat de verschillende kwaliteiten, kennis en persoonlijkheden van de teamleden optimaal worden gebruikt - zowel individueel als collectief? En wat voor type leiderschap wordt er gevraagd om dit te bereiken?

In teamcoaching werken we aan onderwerpen als: het creëren van een gemeenschappelijk doel (gebruikmakend van de verschillende sterktes en capaciteiten), omgaan met diversiteit , het verbeteren van de samenwerking , het creëren van open communicatie en het verbeteren van de performance van het team.

 

We maken gebruik van benaderingen die 'teamontwikkeling' in zich hebben omdat ze helpen het team te ontwikkelen en verder uit te bouwen met onderzoekende, niet-oordelende dialogen. Hierbij maken we gebruik van instrumenten zoals het Lencioni model, systeeminterventies en storytelling, maar zetten we tevens de dynamieken en inzichten van high performing sport teams in. Om hierdoor het begrip van de teamleden vergroten en de energie, emotie en plezier van sport te gebruiken om de impact te versterken.

Indien van toepassing kunnen we ook verschillende assessment tools (Bijv. INSIGHTS , DISC , MBTI en Management Drives ) inzetten in het coaching proces .

TEAM COACHING

bottom of page