top of page
“Education, for most people, means trying to lead the child to resemble the typical aldult of his society ...
But for me, education means making creators ...
You have to make inventors, innovators, not conformists”

Onderwijs is een krachtige manier om mensen kennis, vaardigheden en de nieuwste inzichten op elke sportgerelateerd onderwerp aan te bieden, maar onderwijs kan hen ook ondersteunen in hun persoonlijke reis en ontwikkeling.

TEAMVanWESTEROP is verbonden aan verschillende opleidingsinstituten in Nederland en Zwitserland

waar Sport Management wordt onderwezen aan internationale studenten. Gebaseerd op onze topsport ervaring, internationale corporate carrière en in de rol als ondernemer in de afgelopen 9 jaar doceren we in vakken als persoonlijke ontwikkeling, team dynamica, coaching, en consultancy, communicatie en presentatie vaardigheden.

Docent aan International Academy of Sport Science and Technology (AISTS)

AISTS missie is om kwalitatief hoogwaardig onderwijs aan te bieden en specialisten voor te bereide om aan de behoeften en verwachtingen van de sportindustrie te voldoen.

De Masterstudie 'Advanced Studies in Sport Administration and Technology' (MSA) op de 'International Academy of Sport Science and Technology' (AISTS) is onderdeel van 'École Polytechnique Fédérale de Lausanne' (EPFL) in Lausanne. Onderwerpen; Personal Insight & Development, persoonlijke prestaties, Team Dynamics en Consultancy Skills.

www.aisis.org

Oprichter en uitvoerend lid van de International Sport Management Academy (ISMA)

ISMA is een kenniscentrum voor en door managers, ondernemers en directeuren van sportgerelateerde bedrijven, organisaties en verenigingen. Op de locatie van ISMA-partner De Baak in Noordwijk aan Zee, in samenwerking met de Maastricht School of Management en International Business Development Academy, biedt het instituut een breed scala (academische) korte termijn programma's en masterclasses aan op sportgerelateerde onderwerpen:

  • 1 daagse masterclass over verschillende sportgerelateerde onderwerpen bijv. Sport en politiek, de impact van technologie op sport, etc. 

  • 3 daagse modules gericht op sportgerelateerde onderwerpen bijv. Marketing, Sponsoring, Evenementen & Communicatie

  • 10 daags geaccrediteerd Executive programma Sports Management, 3 modules en een finale module

www.ism.ac

Professor aan het Johan Cruyff Institute 

Het opleiden van de volgende generatie van leiders in Sport Management. Onderwerpen; Persoonlijke Ontwikkeling, Coaching, persoonlijke prestaties, Energy Management, communicatieve vaardigheden, presentatie skills, networking, Human Resource Management & Organisatieontwikkeling.

www.johancruyffinstitute.com

SPREKER

aiSTS
Cruyff institute
ISMA
bottom of page